tag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.comments2022-03-31T01:42:22.791-07:00Kváskový chléb a jiné mňamkyHana Choděrováhttp://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-3928762524506570302021-02-22T07:43:37.795-08:002021-02-22T07:43:37.795-08:00Pokud peču častěji, tak neřikrnuji. Ale odebírám ...Pokud peču častěji, tak neřikrnuji. Ale odebírám z rozkvasu 2 lžíce. Hana Choděrováhttps://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-62564594815652090292020-01-29T01:56:02.562-08:002020-01-29T01:56:02.562-08:00Chci se zeptat..Když dáváte lžíci kvásku z rozkvas...Chci se zeptat..Když dáváte lžíci kvásku z rozkvasu zpět do lednice, přikrmujete jej hned,nebo až později?Šárkahttps://www.blogger.com/profile/17693465817427410574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-76299315910797688312019-12-19T09:59:22.759-08:002019-12-19T09:59:22.759-08:00Take a look at those people intended for content a...Take a look at those people intended for content articles 1st not to mention if you discover a number of, your job is usually 1 / 2 finished. <a href="https://imgur.com/a/EdhYRBr" rel="nofollow">https://imgur.com/a/EdhYRBr</a> <a href="https://imgur.com/a/P9HbqWQ" rel="nofollow">https://imgur.com/a/P9HbqWQ</a> <a href="https://imgur.com/a/UP2sqiv" rel="nofollow">https://imgur.com/a/UP2sqiv</a> <a href="https://imgur.com/a/nrZE98S" rel="nofollow">https://imgur.com/a/nrZE98S</a> <a href="https://imgur.com/a/2OlOOP8" rel="nofollow">https://imgur.com/a/2OlOOP8</a> <a href="https://imgur.com/a/aDJDqUB" rel="nofollow">https://imgur.com/a/aDJDqUB</a> <a href="https://imgur.com/a/48lzIYx" rel="nofollow">https://imgur.com/a/48lzIYx</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-28317566396303550892016-04-18T01:34:19.229-07:002016-04-18T01:34:19.229-07:00Zkusila bych více naříznout, aby měl prostor se ro...Zkusila bych více naříznout, aby měl prostor se rozpínat :) A nebo chtěl ještě chvilku kynout v ošatce.<br />Hana Choděrováhttps://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-57029118971459067692016-04-17T00:40:32.031-07:002016-04-17T00:40:32.031-07:00Zdravím,krásný chlebík...mě vždy v troubě prasne.....Zdravím,krásný chlebík...mě vždy v troubě prasne..nevíte, čím to může být?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08216173377165868147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-7190497551615241232016-03-19T01:24:39.683-07:002016-03-19T01:24:39.683-07:00Dala som ale zostal velmi nizky a vyslovene tiekol...Dala som ale zostal velmi nizky a vyslovene tiekol aj po prekladani :-( zatial sa mi vzdy darilo a vcera som pokazila vsetko coho som sa chytila :-D nevadi este budem skusat dalej. Dakujem Vam :)Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/05641741943567469102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-26975679551219539052016-03-19T01:24:24.154-07:002016-03-19T01:24:24.154-07:00Dala som ale zostal velmi nizky a vyslovene tiekol...Dala som ale zostal velmi nizky a vyslovene tiekol aj po prekladani :-( zatial sa mi vzdy darilo a vcera som pokazila vsetko coho som sa chytila :-D nevadi este budem skusat dalej. Dakujem Vam :)Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/05641741943567469102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-21415779364721093852016-03-18T12:47:31.479-07:002016-03-18T12:47:31.479-07:00Na začátku lepivé je, ale překládáním se zpevní. S...Na začátku lepivé je, ale překládáním se zpevní. Samozřejmě každá mouka saje jinak, zkoušela jsem i špaldové mouky v různých poměrech a vždy se povedl. Pokud je i po vykynutí těsto dost řídké, nebála bych se ho dát péci do nahřátého kastrůlku.Hana Choděrováhttps://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-14646422650930788802016-03-18T10:54:58.856-07:002016-03-18T10:54:58.856-07:00Dobry den. Dnes som skusala tento chlebik ale cest...Dobry den. Dnes som skusala tento chlebik ale cesto bolo velmi riedke. Ma to byt take? Uplne sa mi rozlial, lepil..potom som este pridala muku ale je to uplny nepodarok :-(Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/05641741943567469102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-70374995598677304902016-03-16T08:46:33.575-07:002016-03-16T08:46:33.575-07:00Děkuji za upozornění, už je opraveno. Dopékám na d...Děkuji za upozornění, už je opraveno. Dopékám na dolní a zároveň horní ohřev.Hana Choděrováhttps://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-62472993837934666092016-03-16T07:37:03.129-07:002016-03-16T07:37:03.129-07:00Dolní a zároveň dolní pečení? Nemáte v textu chybu...Dolní a zároveň dolní pečení? Nemáte v textu chybu??? Jak to tedy dopékáte???? Díky Dana.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04600274286707760569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-38960499896317308252014-02-08T06:28:16.659-08:002014-02-08T06:28:16.659-08:00Díky, pečeme skoro denně. Blog se snažím vylepšova...Díky, pečeme skoro denně. Blog se snažím vylepšovat, snad to budu stíhat...Hana Choděrováhttps://www.blogger.com/profile/12267806412633751676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3611705290718788107.post-36679394800805985982014-02-07T13:31:22.645-08:002014-02-07T13:31:22.645-08:00Ahoj Hani,
vítej mezi blogerkami :-)
Ten chlebík ...Ahoj Hani,<br />vítej mezi blogerkami :-) <br />Ten chlebík voní až k nám a už se těším na další kousky. Ať se daří! IvetaIveta Ivetule Hochmanováhttps://www.blogger.com/profile/11787734255733380872noreply@blogger.com